Het gaat één van de meest inspirerende maatschappelijke evenementen worden voor Maassluis, Vlaardingen en Schiedam in 2018. MATCH MVS is de plek waar uw bedrijf maatschappelijke organisaties ontmoet en waar u uw diensten, producten, materialen en expertise met hen ruilt.  Wilt u uw maatschappelijke betrokkenheid vormgeven, is sociaal ondernemen voor u belangrijk,  wilt u uw onderneming profileren of gewoon ‘iets goeds doen voor de stad’? Dan is dit uw kans!

MATCH MVS vindt plaats op woensdag 23 mei 2018 van 16.30 tot 19.30 uur in de Grote Kerk van Vlaardingen

 

Betreed de dynamische matchvloer

In een dynamische en informele sfeer maken bedrijven, serviceclubs en maatschappelijke organisaties matches met elkaar. Wat de één over heeft of graag wil bieden is voor de ander zeer gewenst. Na de ontvangst, opening en de slag van de gong krijgt u 1,5 uur om te handelen. Het afsluiten van een match is pas compleet, nadat de vragende partij u ook weer een tegenprestatie biedt. Alles kan gematcht worden, zolang het met gesloten beurs is.

In de aanloop naar 23 mei ontvangt u meer informatie en voorbeelden van matches die op gelijksoortige evenementen in het land zijn gemaakt.

Wees snel met uw aanmelding! Er is plaats voor circa 40 bedrijven en 50 maatschappelijke organisaties.

 

Waarom?

In Maassluis kunnen we meer bereiken door samen te werken. Een bloeiende lokale maatschappij is een basisvoorwaarde voor een goed ondernemersklimaat; maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt daaraan bij. Samenwerking met maatschappelijke organisaties kan dan ook direct het bedrijfsbelang dienen.
Maatschappelijke organisaties zoeken op hun beurt contact met het bedrijfsleven, omdat zij waardevolle bondgenoten kunnen zijn in het bereiken van hun doelen.
MATCH MVS is een leuke en efficiënte manier om deze samenwerking tussen bedrijfsleven en maatschappelijk middenveld mogelijk te maken.

 

De partners in MATCH MVS zijn de Maatschappelijke Kring Vlaardingen (MKV), de Industriële Kring Vlaardingen (IKV) en de Servicepunten vrijwillige inzet van de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam.

 

Deelnemen?

Wilt u deelnemen aan MATCH MVS? Mail dan naar bureaunijk@gmail.com. Als u eerst nog meer informatie wenst, dan kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen of mailen naar onderstaande gegevens.

 

Bij de selectie van bedrijven en organisaties wordt rekening gehouden met een evenredige verdeling over de drie gemeenten en over de verschillende sectoren.

 

Met vriendelijke groet,

namens de partners van de beursvloer

 

Bronja Nijk

 

06-24250166

bureaunijk@gmail.com