Datum: vrijdag 18 september
Tijd: inloop 15.30 uur  |  start 16.00 uur | afsluiting 18.00 uur.
Locatie: De Buitenplaats, Zuidbuurt Vlaardingen

Collega-ondernemers op de zeepkist
Visie op de economie van morgen

Op 18 september organiseert het platform Lokale Economie en Maatschappij (Platform LEM) het Living Lab. Tijdens deze bijeenkomst kunnen ondernemers aan beide zijden van de Blankenburgverbinding elkaar leren kennen en informeren de organisatoren de aanwezigen over de voortgang van het project Maasdeltatunnel. De IKV-leden zijn van harte welkom om deel te nemen aan het Living Lab en zich via een ‘zeepkist-sessie’ te presenteren aan de andere aanwezigen.

Het evenement vindt plaats op de Buitenplaats Vlaardingen, in de Zuidbuurt van Vlaardingen. De genodigden voor het Living Lab bestaan uit ondernemers uit Rozenburg, Nissewaard, Vlaardingen, Maassluis, Schiedam, Hellevoetsluis en Brielle.

Programma:

Pitch: Wie is wie aan de Noord- en Zuidoever?
(vooraf aanmelden via uw ondernemersvereniging)
Ligt die tunnel er inmiddels?
Update status van de bouwwerken Blankenburg-verbinding
Wat betekent het als de tunnel opengaat?
Economische perspectieven door Rabobank Noord- én Zuidoever

Netwerkmogelijkheid
Wanneer de tunnel is gerealiseerd, is het mogelijk om in circa vijf minuten van Vlaardingen naar Rozenburg of Brielle te rijden. Het event is daarom ook de uitgelezen mogelijkheid voor ondernemers uit de omliggende gemeenten van de Maasdeltatunnel om met elkaar te netwerken. Het Living Lab is het vervolg van een eerder event, waarbij ondernemers en inkopers van BAAK met elkaar kennis konden maken, gevolgd door een boottocht waar ondernemers uit de gebieden van beiden oevers werden samengebracht.

Aanmelden
Deelname aan het Living Lab is, met dank aan de samenwerkende ondernemersverenigingen, gratis. Voor deelname aan het evenement is aanmelding wel verplicht, zodat de organisatie rekening kan houden met het aantal aanwezigen. Meld je vóór 9 september aan via secretaris@platformlem.nl.

Een initiatief van het platform LEM
(LocaleEconomie & Maatschappij)