Wat een leuke bijeenkomst was de opening van het business seizoen van de MOVe. Deze bijeenkomst was samen met het Stadshart was georganiseerd bij Kevin’s Grandcafe. Het thema stond in het teken van verbinden, samenwerken en het pakken van kansen en uitdagingen. Samen staan we sterk! Ruim 70 ondernemers waren aanwezig.

Voorzitter Peter Bruinsma vertelde hoe sterk de MOVe staat in de diverse samenwerking en verwelkomde 8 nieuwe leden. Hij gaf inzicht in het programma 2020, waarbij ondermeer een bijeenkomst met jonge ondernemers wordt georganiseerd. Hier zijn inmiddels al 60 aanmeldingen voor. Het Maassluise bedrijf en lid Keytoe helpt de MOVe hierbij. Cedric Muchal van Keytoe overhandigde ook een cheque voor € 10.000 voor ondersteuning in uren om de MOVe verder te profileren en ontwikkelen.

Peter Smit, bestuurslid van de MOVe, informeerde de groep over de kansen die het maken van de Blankenburgtunnel geeft voor de Maassluise ondernemer middels de LEM en de Baak.

Voorzitter van het Stadshart Enny van de Water gaf de toegevoegde waarde van de MOVe aan voor de leden van het Stadshart. De MOVe doet zaken waar zij niet aan toe komen maar wel degelijk belangrijk zijn, zoals belangenbehartiger naar de Gemeente een regionale samenwerking. De nieuwe centrum manager Lennart de Pree stelde zichzelf voor. Huub Eitjes gaf meer informatie over de Riverboard en Green Business Club Waterweg.

De avond werd afgesloten met een gezellige borrel waar nog veel werd besproken.