Onderwerp: UITNODIGING voor het B2B2O’s ontbijt van de TechNetkringNWN op woensdag 27 maart 2019

 

Geachte heer/mevrouw, donateur/relatie van de TechnetkringNWN,

 

U heeft de laatste tijd niet zo heel veel van de TechnetkringNWN vernomen, maar dat betekent zeker niet dat we hebben stilgezeten!

Integendeel. We hebben een nieuw bestuur aangesteld en ingewerkt en een Raad van Advies geïnstalleerd die zich samen hebben gebogen over de toekomst van onze Stichting.

 

Tijdens het ontbijt van woensdag 27 maart a.s. van 8-10 uur stellen wij de leden van het bestuur en de Raad van Advies graag aan u voor.

Wij willen u deelgenoot maken van de focus waarop de TechnetkringNWN zich in 2019 en de daarop volgende jaren met passie en overgave gaat richten.

We beloven u vast een radicaal andere aanpak en koers!

Waar kan dat vooralsnog beter gebeuren dan bij het onlangs geopende TechnoPlaza in het Lentiz LIFE College in Schiedam, waar in partnership met technische bedrijven die zich aangesloten hebben bij de Alliantie voor Techniektalent, gestreefd wordt naar een state-of-the-art invulling.

 

ONZE FOCUS

Alle bedrijven/organisaties in de regio Nieuwe Waterweg Noord e.o. zullen zich op een laagdrempelige en eigentijdse manier kunnen gaan profileren voor (toekomstige) werknemers, ouders van leerlingen, onderwijsinstanties, werkzoekenden en overheden. Onze regio is het waard om “in the picture” te komen! We hebben veel om trots op te zijn. We gaan dat op een unieke wijze laten zien!

Deze beeldvorming zullen wij thematisch gaan opzetten en u kunt uw keuzes maken die bij uw organisatie passen.

Getriggerd?

 

Zorg dat u er ook bij bent en meld u aan door uiterlijk op 16 maart uw aanwezigheid kenbaar te maken door een reply op deze mail te sturen naar RianvanNoord@live.nl

 

Wilt u relaties, collega’s meenemen, dat kan. Stuurt u hen de uitnodiging dan door en zorg dat zij zich ook tijdig aanmelden.

 

Bij voorbaat dank en graag tot ziens!

 

P.S. van 25 februari tot 18 maart ben ik niet of beperkt in de gelegenheid uw mails te lezen en erop te reageren, maar uw aanmelding zal ik z.s.m. daarna bevestigen.

 

Met hartelijke groet,

 

Mw. Drs. A.A.G.M. (Rian) van Noord-Horvers
Projectmanager TechNetkring NWN

Verbinder Bedrijfsleven-Onderwijs

E: rianvannoord@live.nl

www.technetkringnwn.nl

M: 06 21 839 939