De ondernemersvereniging in Maassluis (MOVe) is op zoek naar jóuw vragen, ervaringen en oplossingen rondom corona!

De MOVe wil de verbindende partij zijn voor de Maassluise ondernemers. Namens onze leden zijn we een gesprekspartner voor de Gemeente Maassluis en daarnaast werken wij samen met de Businessclub Maasluis, Ervaar Maassluis, het Stadshart, De Riverboard en de Green Business Club.

In deze heftige tijd houden wij bij onze leden en andere ondernemers in Maassluis graag de vinger aan de pols. Hoe gaat het? Hoe komen we samen door de coronacrisis heen en wat brengt de toekomst? Veel vragen én veel onzekerheden.

Corona enquête
We zijn samen met De Riverboard een enquête gestart. Hiermee willen we inzicht krijgen in de ervaringen en beleving van ondernemers met de situatie en gevolgen van de coronacrisis. De resultaten van deze enquête delen we met jou en zijn de basis voor vervolgstappen.

Mogen we rekenen op je deelname? Dan kun jij rekenen op onze aandacht!
Naar de Corona enquête

Steun Maassluise ondernemers
Vanuit de MOVe ondersteunen we van harte het mooie online initiatief ‘Steun Maassluise ondernemers’. Samenwerken is in deze moeilijke tijd belangrijker dan ooit. Dat doen we dan ook graag met de andere initiatieven om ondernemend Maassluis een hart onder de riem te steken en te kijken of we elkaar kunnen helpen.

Namens de MOVe,
Peter Bruinsma (voorzitter) en Huub Eitjes (secretaris)

Voor en door Maassluise ondernemers

Meer info over de MOVe is te vinden op onze website www.move-maassluis.nl.