Ruitenburg adviseurs & accountants

Ruitenburg adviseurs & accountants

Ruitenburg beleeft de belangrijke momenten in je ondernemersbestaan met jou mee.

Iedere ondernemer maakt een ondernemingsreis met zijn of haar eigen belevenissen. Ruitenburg beleeft samen met jou de momenten die er echt toe doen, dat ons doel. Natuurlijk verzorgen wij de cijfers waarop je kunt vertrouwen en zorgen wij ervoor dat aan alle fiscale verplichtingen wordt voldaan. Maar wij zijn vooral de (mede-) architecten van de belangrijke belevenissen in jouw ondernemersbestaan. Geen ellenlange rapporten dus, maar duidelijke adviezen en een adviseur die met je meedenkt.

Nieuwe ontwikkelingen houden wij scherp in de gaten, zodat wij met vernieuwende oplossingen komen. Daarnaast delen wij onze kennis graag met je door het regelmatig schrijven van blogs en het organiseren van kennisbijeenkomsten voor klanten onder de naam Ruitenburg University.

Omdat er bij ons zoveel verschillende specialisten werken, verloopt de samenwerking makkelijk en efficiënt. Dat maakt ons uniek.

https://www.youtube.com/watch?v=4cIQcIbDQGw


Nieuwsberichten geplaatst door Ruitenburg adviseurs & accountants

Ruitenburg Eindejaarsbijeenkomst 'Keuzes voor 2018'

Keuzes voor 2018 Verdienmodellen, bedrijfsstructuren, managementinstrumenten, ketensamenwerkingen, carrièrepaden; er is de afgelopen jaren heel wat veranderd. We hebben n ... Lees meer